Nya personer på nya befattningar

2016-09-19

Vi önskar Lisa lycka till och välkomnar Maria, Ingrid och Ingela till tjänster hos oss.

Lisa Carr har börjat jobba på Sensus som Nationell verksamhetsutvecklare kör & musik som efterträdare till Marit Zetterström. Vi önskar Lisa varmt lycka till och ser fram emot samarbetet framöver.

maria mindre bild.jpgSom Lisas efterträdare på tjänsten som Projektledare kör, är vi glada att se den sedan tidigare Gehrmansmedarbetaren Maria Nordstedt. Maria har lång erfarenhet från arbete med körrepertoar och har ett brett kontaktnät inom körsverige. Vi välkomnar Maria till den nya tjänsten och ser fram emot hennes arbete med att förvalta och utveckla vår fantastiska och omfattande kör- och kyrkomusikrepertoar.

ingrid kvadrat soft.jpgIngrid Sköld Aareskjold arbetar sedan tidigare hos oss som hyresbibliotekarie. I och med denna rotation tar Ingrid över som ansvarig för hyresbiblioteket efter Maria. Ingrid är sedan tidigare varm i kläderna som hyresbibliotekarie, men tar i och med denna förändring sig an en del nya uppgifter. Vi ser fram emot att se Ingrid hos oss på heltid.

Bohlin-Ingela-02.jpgFör att kunna leverera hyresmaterial till kunder i tid över världen behöver vi två hyresbibliotekarier. Vi är därför glada över att få se en ny medarbetare börja arbeta hos oss två dagar i veckan. Välkommen Ingela Bohlin till Gehrmans!