gehrmans.se som den såg ut tidigare
Gehrmans tidigare webbplats

Ny webbplats för Gehrmans Musikförlag

2010-12-16

Känner du inte igen oss? Vi är fortfarande samma Gehrmans Musikförlag, men i ny webb­kostym!  

Mycket och länge har vi jobbat på en ny webbplats för Gehrmans Musikförlag, och nu är den här!

Vi har tagit fram en avancerad filtreringsfunktion som ska göra det lättare för dig att hitta det du söker. Snäva in ditt sökresultat med hjälp av kategoriknappar – du kan välja en eller kombinera flera. Du behöver inte ens skriva något sökord först, du kan leta i butiken genom att bara klicka dig fram. Välj en huvudkategori högst upp på sajten och börja klicka.

Till skillnad från på vår förra sajt så måste du nu logga in för att kunna slutföra ditt köp. Första gången du handlar på vår nya webbplats måste du skapa ett användarkonto – du kommer att bli uppmanad att göra det när du går till kassan/utcheckningen. En av fördelarna med detta är att din beställning kommer att hanteras automatiskt och därmed snabbare än förut då vi behandlade alla beställningar manuellt.

Säkert finns det felaktigheter som vi inte hunnit upptäcka - det gör det nog på alla nya webbplatser. Vi jobbar förstås kontinuerligt med att förbättra, och du får gärna bidra med dina synpunkter.

I början av 2011 lanserar vi Gehrmans News som blir en nyhetssajt kring den musik vi ger ut och våra upphovsmän, och efter det följer funktioner där du i ett urval av vårt utbud kan välja att skriva ut noter själv direkt efter att du köpt dem.