Relationsskapande säljare till Gehrmans Musikförlag

2017-09-21

Vi söker dig som är kommunikativ och brinner för att bygga relationer.

Arbetsuppgifter:  
Som säljare på Gehrmans Musikförlag kommer du att ta emot, expediera och övervaka order för kundtjänst genom telefon, mail och webbutik och även arbeta med försäljning mot de segment som enheten vänder sig till i form av telefonförsäljning, kundbesök, utställningar och mässor.

Du kommer också att bevaka andra förlags utgivning och i samarbete med webmaster och under ledning av enhetsansvarig arbeta med innehållsutveckling för att på bästa sätt presentera förlagets utgåvor i av förlaget använda system.

Vi ser att du har:

  • Telefonvana samt tidigare arbete inom försäljning/kundservice
  • Stor social kompetens
  • Repertoarkännedom om förlagets utgivning
  • Svenska och engelska, i både tal och skrift
  • Erfarenhet av förlags/musikbranschen
  • Musikaliska studier eller eget musikaliskt utövande

Vem är du?
För att tjänsten ska passa dig bör du vara affärsmässig och ha en fallenhet för att skapa goda relationer och upprätta förtroende. Du är utåtriktad och har hög social kompetens. Du är kund- och serviceinriktad samt gillar att arbeta mot uppsatta mål. Du är stresstålig och samtidigt strukturerad i ditt arbete.  Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vilka är vi:
Gehrmans Musikförlag erbjuder musik och musikpedagogisk verksamhet av hög kvalitet genom samarbete med de främsta kreatörerna. Gehrmans kunder finns inom områdena orkestermusik, kammarmusik, körmusik, kyrkomusik och musikpedagogik.

Gehrmans lönsamhet bygger på att generera royalties och andra intäkter genom att bevaka rättigheter och att förlägga, tillgängliggöra, marknadsföra, sälja, hyra ut, representera och subförlägga verk och utgåvor såväl på den svenska marknaden som internationellt.

Gehrmans ägs av en svensk stiftelse och är tillsammans med dotterbolaget Fennica Gehrman det ledande oberoende musikförlaget i Norden.

Vi är 14 anställda och vårt kontor ligger i Hägersten, ett stenkast från Midsommarkransens tunnelbanestation.

Arbetstider och omfattning

Provanställning 6 månader. Arbetstid 37,5 timmar per vecka.

Varmt välkommen med din ansökan och CV. Skicka in din ansökan till Peter Böhmer, Gehrmans Musikförlag AB, Box 42026, 126 12 Stockholm eller via e-post peter.bohmer@gehrmans.se.

Frågor gällande tjänsten besvaras av:
Daniel Krakowski
08-610 06 19
 

Vi behandlar ansökningarna löpande. Sista ansökningsdag 2017-10-21.