Liknöjd fauna / Indifferent Fauna

Sandell, Marie

Det andra stycket i serien #svenskkörmusik 2022, i samarbete med Föreningen Svenska Tonsättare. För SATB a cappella + solotrio.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

 
Liknöjd fauna / Indifferent Fauna

GE 14271

93,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Liknöjd fauna – en animalisk svit i fem satser.

”Varmt välkomna till Hönornas Gemenskap. Här accepterar vi alla lika olikheter efter exakta premisser. Din ansökan behandlas av Hönsöverstyrelsetyrelsen STYRELSEN som utarbetat perfekta riktlinjer för friktionsfri gemenskap. Blir din ansökan accepterad har du en självklar plats och säkerställd anonymitet i Ingen. Vårt motto: Vi BETONAR att Leva ett Liv i Hjul spår för Oss såväl för Alla. Välkommen med din ansökan. Vi behöver Dig!”

Liknöjd Fauna är en körsvit i fem satser för solistgrupp och blandad kör a capella med tonsatta texter ur Åse Bergs diktsamling från 2011 med samma namn. Texten ovan är min egen och kan framföras solistiskt som prolog till sviten. Musiken är i grunden tonal och innehåller även talkör och dramatiska inslag samt enstaka koreografiska anvisningar.

Marie Sandell

Lyssningsexempel: KMHs Kammarkör under ledning av Professor Fredrik Malmberg. Solotrio: Sara Niklasson, mezzosopran, Elias Aaron Johansson, countertenor och Fredrik Mattsson, tenor.

Liknöjd fauna ingår i serien #svenskkörmusik 2022, i samarbete med Föreningen Svenska Tonsättare. Läs mer och se filmen om Liknöjd fauna och Marie Sandell.


Titlar i samling

I. Vems vibbar/Whose Vibes
II. Höns Kören/ The Hen Choir
III. Hack Ordning/Pecking Order
IV. Samhörighet/Fellowship
V. Höns Hiraki/Hen Hiraki

Produktspecifikation

Text

Berg, Aase

Durata

6,15

Kategorisering

Kör, profant, svenska, SATB, a cappella, Avancerad