Hitta Rätt!

Ensemble Yria

En musikspäckad skattjakt efter barns rättigheter.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

Hitta Rätt!

YRIA01

127,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Välkommen med på en musikspäckad skattjakt efter barns rättigheter!
Ensemble Yria har tillsammans med barnrättsexpert Åsa Ekman skapat detta handledningsmaterial fyllt av kreativa ideér på hur du, tillsammans med barn, kan utforska och förankra FN:s barnkonvention. Ett viktigt och högst aktuellt material som bjuder på svängiga låtar, noter, diskussionsunderlag och sinnrika uppdrag - allt för barnets bästa

Med utgångspunkt i barns tankar kring barnkonventionen har vi sammanflätat nyskriven musik, poesi, konventionstext till en mångbottnad och välklingande helhet som engagerar och berör. Häftet har vi tagit fram i samarbete med barnrättsexpert Åsa Ekman och illustrationerna står Kati Mets för.

Häftet riktar sig främst till lågstadiet och bjuder på nyskrivna sånger, noter, diskussionsunderlag, övningar, fakta om barns rätt och sinnrika uppdrag. Låtarna ingår i musikalbumet Hitta Rätt! som hämtas via länk eller streamingtjänster.

Produktspecifikation

Durata

0

Kategorisering

Musikprodukter, barn, svenska, melodi, text, ackord, läromedel, ackordanalys, förskola, skola, undervisning

Aktuellt

Nära dig är en del i Ensemble Yrias rytmikverksamhet för bebisar och deras anhöriga.

Upphovsman

Ensemble Yria

Den nyskapande rytmikensemblen Ensemble Yria har sedan 2007 turnerat och inspirerat barn, pedagoger och föräldrar med sin kreativa kraft. De har på Gehrmans Musikförlag givit ut böckerna Längre än längst – en musikbok om rymden, Sinnenas spektakel – en musikbok om våra sinnen och Flytande form – en musikbok om vatten.

Läs mer