Sinnenas spektakel

En musikbok om våra sinnen

Ensemble Yria

Fäll ut dina vingar och flyg iväg i en balansdans! Önska en frukt som smakar bra, ut och sniffa med din luktmackapär och klia loss från topp till tå! Inspelningar av sångerna finns på Spotify.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

 
Sinnenas spektakel

GE 12051

328,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Välkomna med på ett Sinnenas Spektakel! I denna musikbok bjuder vännerna Keniso och Sinsabell in till ett färgsprakande och fartfyllt musikäventyr som uppmanar till kreativa upptåg med samtliga sinnen på spänn.
Materialet riktar sig främst till barn i förskoleålder och de lägre skolåren och har en tydlig förankring i läroplanen. Nyskrivna låtar varvas med aktivitetstips och fakta som väcker förundran och nyfikenhet kring våra sinnen. Titta, lyssna, smaka, lukta och känn på både fantasi och verklighet i en utforskande miljö.
Inspelning av sångerna och sing­-along­-spår finns på Spotify.

Sinnenas Spektakel är ett rytmikpedagogiskt helhetskoncept skapat av Ensemble Yria, 2022 års vinnare av Grammis i kategorin Årets Barnmusik. Ensemblen består av Britta Forslund, Cia Eurenius, Karin Westberg, Madeleine Wittmark och Sara Ohlzon som alla är verksamma musiker och rytmiklärare utbildade vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm.

Upphovsman

Ensemble Yria

Den nyskapande rytmikensemblen Ensemble Yria har sedan 2007 turnerat och inspirerat barn, pedagoger och föräldrar med sin kreativa kraft. De har på Gehrmans Musikförlag givit ut böckerna Längre än längst – en musikbok om rymden, Sinnenas spektakel – en musikbok om våra sinnen och Flytande form – en musikbok om vatten.

Läs mer