Sus och brus

sånger om skogen och staden

Rosén, Gunlög, Rosén, Gustav

En bok fylld av sånger om skogens sus och stadens brus.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

Sus och brus

GE 13424

317,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Sus och brus är en bok med nya sånger om skogen och staden, om växter och djur, miljöer och människor, känslor och drömmar. Boken är skapad av Gunlög Rosén och Gustav Rosén, duon bakom Sångskafferiet-böckerna med kompletteringar av Ingrid Stenberg.
I Sus och brus finns även många idéer till lekar, pyssel och samtal i anslutning till sångerna. Boken är finurligt illustrerad av Linus Pettersson.
Sångerna i Sus och brus är noterade med text, musik och ackord. Till vissa av sångerna finns ett enklare alternativ med enklare ackord. Du som har tillgång till tonboxar, boomwhackers eller ukulele hittar tips om hur de kan användas till sångerna. Alla sångerna finns inspelade och tillgå via streamingtjänster.
Sångerna i Sus och brus passar för sång i skolan, kulturskolan eller hemma i familjen. Se även Lilla Sångskafferiet med sånger för de allra minsta och Stora Sångskafferiet med sånger för de lite större!

Titlar i samling

  • av duon bakom Sångskafferi-böckerna
  • text, ackord, noter
  • alternativa förenklade ackord till vissa sånger
  • lektips
  • pysseltips
  • samtalsfrågor

Produktspecifikation

Text

Rosén, Gunlög/Rosén, Gustav/Stenberg, Ingrid

Vokalbesättning

Sång

Durata

0

Kategorisering

Sång, barn, visa, svenska, melodi, text, ackord, läromedel, ackordanalys, förskola, skola, undervisning

Upphovsman

Rosén, Gunlög

Gunlög Rosén är Sångskafferiets textförfattare – hon har skrivit de flesta av sångtexterna, alla ramsor och merparten av övrig text i böckerna Lilla och Stora Sångskafferiet.

Läs mer
Rosén, Gustav

Gustav Rosén har skrivit alla melodier och arrangemang till böckerna Lilla- och Stora Sångskafferiet och boken Sus och brus. Han har även skrivit flera av sångtexterna och vissa delar av övrig text i böckerna.

Läs mer