Choir Percussion

Kreativa rytmer för körer och sånggrupper

Bodin Eriksson, Johan

Body Percussion för körer! Kan användas som komp till körrepertoaren eller som självständiga kompositioner.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

Choir Percussion

GE 12299

122,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Body Percussion - att använda kroppen som rytminstrument - är en företeelse som snabbt vuxit i popularitet, helt enkelt eftersom det är så oemotståndligt roligt och dessutom användbart i många olika sammanhang.I Choir Percussion hittar du mängder av kreativa rytmer för körer och sånggrupper. De kan användas som komp till körens befintliga repertoar eller för att själv skapa rytmiska kompositioner.

"Här har du redskap. Använd dem och du kommer bli riktigt glad. För den bieffekt som fysisk energi i form av kropp, rytm och musik levererar är rätt och slätt: glädje." (Ur förordet av Karin Eklundh)

Johan Bodin Eriksson är slagverkspedagog, flerfaldigt prisbelönad musiker och konstnärlig ledare för Härnösands slagverksensemble.

Produktspecifikation

Durata

0

Kategorisering

Undervisning, SATB, SSA vuxen, SSA barn, manskör

Upphovsman

Bodin Eriksson, Johan

Johan Bodin Eriksson är en flerfaldigt prisbelönad musiker och slagverkspedagog. Sedan 1991 arbetar han i Härnösand och är konstnärlig ledare för Härnösands slagverksensemble, en gymnasial ensemble som har utvecklats till en av västernorrlands största publikmagneter för nutida musik.

Läs mer