Före Pianogehör

Pianospelbok för barn

Söderqvist-Spering, Åse

För unga nybörjarpianister.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

Före Pianogehör

GE 11564

189,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Före Pianogehör är en helt ny bok för unga nybörjarpianister. Som en röd tråd i boken får vi följa sköldpaddan Max, som också vill lära sig att spela piano. Han blir fort trött och ibland glömmer han bort hur man ska sitta – men han ska få lära sig ändå.

Före Pianogehör har en lugn progression och ett fantasifullt tilltal och passar utmärkt att använda som en introduktion till de övriga böckerna i Pianogehörserien - eller till andra pianoskolor - vid undervisning av mindre barn från ca 5-årsåldern.

Boken innehåller rikligt med härliga illustrationer att färglägga.

Åse Söderqvist-Spering är upphovsmannen bakom pianoskolan <"http://www.gehrmans.se/katalogsok?SearchText=pianogeh%C3%B6r">Pianogehör, repertoarsamlingarna Tema Tangent 1-3, Tema Jul, Tema Ackord och Tema Pop & Film samt läroböckerna Elementär Musikteori och Tema Teknik. Hon är ofta anlitad som föreläsare på studiedagar på Musik- och Kulturskolor såväl i Skandinavien som i Tyskland.

Produktspecifikation

Durata

0

Kategorisering

Undervisning, läromedel, piano

Upphovsman

Söderqvist-Spering, Åse

Åse Söderqvist-Sperings samlingar och pedagogiska metoder för piano har haft stor inverkan på musikundervisningen i landet.

Läs mer