På naturens villkor

Bjerge Sköld, Randi

En bro mellan det anatomiskt korrekta och det konstnärligt fria.

Visa utdrag (PDF) » Visa utdrag (PDF) » 

På naturens villkor

GE 13794

327,00 kr

Status: Finns i lager

Produktinformation

Beskrivning

Vare sig du är sångare, instrumentalist eller skådespelare har du nytta av att veta hur förhållandet mellan psyke och fysik påverkar kroppen. Tyngdkraften påverkar såväl andningen som kroppens viktfördelning och ger den lätthet och frihet. Medvetna och omedvetna känslor kan låsa friheten och därmed hindra den optimala dynamik och elasticitet som kroppen behöver.
I På naturens villkor får du insikt om hur du kan återta andningens frihet och skapa optimala fysiska förhållanden för fritt utövande. För dig som musiker kan detta göra att du kan hålla dig på en hög konstnärlig nivå över en lång tid. Det bidrar också till att undvika många belastnings­skador genom att vara en utövande människa på naturens villkor.

Randi Bjerge-Sköld är Førsteamanuensis (Associate Pro­fessor) vid institutet för klassisk musik och musikpedagogik vid Konstnärliga fakulteten, Universite­tet i Agder i Norge. Där undervisar hon i klassisk sång, interpretation, kammar­musik, instrumentalmetodik och scenisk beredskap. Utöver att vara utövande sångerska har hon tidigare undervisat på Norges Musikkhøgskole och Mu­sikhögskolan i Malmö. Hon har också varit med om att starta och bygga upp Artist- och Musikerhälsan i Malmö.

Produktspecifikation

Serie

Sensus musikböcker 35

Durata

0

Kategorisering

Undervisning, svenska, undervisning