Orkestermusik

Vi har över 1200 verk för orkester: symfonier, konserter för olika instrument, sånger och musikdramatik, med mera.

Våra orkesterverk levereras normalt på hyresbasis och man betalar per framförande enligt våra tariffer. Enligt praxis beräknas hyrestariffen på verkets speltid och antal framföranden. En amatörorkester har också lägre tariff än en professionell orkester. För inspelningar där hyresmaterial används gäller en fast tariff per inspelad minut. För musikdramatiska verk gäller särskilda bestämmelser.

Ladda ner hyreskatalogen i PDF-format

Till de flesta verk kan man köpa partitur. Om Du planerar ett framförande går det också bra att kostnadsfritt låna ett partitur till påseende under en begränsad tid.

ZinfoniaLogo(W 400dpi).png

För order och förfrågningar, besök i första hand Zinfonia. Om du behöver assistans eller inte finner det du söker, vänligen kontakta vår kundtjänst för orkestermaterial.

Vi representerar även andra förlag (som t ex Boosey & Hawkes och Schott ) i vårt territorium. Det mesta av andra förlags repertoar som vi representerar finns att söka information om och beställa i Zinfonia.

Tveka inte att höra av dig till oss med frågor eller om du behöver hjälp. Finska kunder hänvisas till vårt dotterbolag Fennica Gehrman